top of page

איך מנהלים משא ומתן? איך לומדים לקרוא שפת גוף ולהשתמש בה? כיצד ניתן לשפר את עבודת הצוות? הנושאים הללו, ועוד רבים אחרים, עומדים במרכזם של הקורסים לגמול שמועברים מדי חודש בחודשו במכללת "עתיד" בלוד

יש גמול להשכלה

במכללת "עתיד" לוד, שנפתחה בשנה שעברה, נפתח מדי כחודש קורס חדש, שמיועד להרחבת הדעת, העשרה והענקת כלים מקצועיים למשתתפים בו. בכל קורס משתתפים כ- 25 איש, רובם עובדי עיריית לוד. "כל קורס נמשך 40-50 שעות, ונפרס על פני 10-13 מפגשים", מספרת חגית פנחס, מנהלת המכללה. "מאות משתתפים כבר נטלו חלק בקורסים ולשמחתנו שביעות הרצון רבה ויש משתתפים שחוזרים שוב ושוב לקורסים נוספים".

 

את הקורסים והנושאים בוחרים אנשי הצוות במכללה, במטרה לענות על הצרכים ותחומי העניין של קהל היעד. "אנחנו מנסים לבחור קורסים שמייצרים עבורם תובנות ומיומנויות שהם יכולים ליישם גם בחיים המקצועיים שלהם, אבל גם בעולם האישי", אומרת פנחס, "לשמחתי כיום יש כבר קהל גדול שמכיר את הקורסים, בודק מראש אלו נושאים צפויים בעתיד ומתעניין בפעילות".  

 

את הקורסים מלמדים מרצים מובילים, בעלי ניסיון רב בתחום וביניהם בין השאר רענן נשיא, זאב שניידר, עו"ד שמעון קושניר ועוד.

 

במקביל לקורסים לגמול שנערכים באופן שוטף במכללה, בקרוב יגיע לסיומו קורס המודדים שנערך בה – ובעקבות ההצלחה והביקוש, נערכים כעת במכללה לפתיחתו של קורס שני בתחום המבוקש, שעתיד להיפתח בתחילת 2015. כמו כן הסתיימה באחרונה המכינה הטכנולוגית שנפתחה באוגוסט, ובוגריה שלה צפויים להשתלב בקורסים מקצועיים בעתיד הקרוב.

 

בכל קורס משתתפים כ- 25 איש, רובם עובדי עיריית לוד. כל קורס נמשך 40-50 שעות, ונפרס על פני 10-13 מפגשים

כיצד מנהלים משא ומתן: תלמידים בזמן סיעור מוחות

מובילים לחינוך ערכי, מדעי וטכנולוגי

 

bottom of page